Search
Close this search box.

Víctor Miranda: “Ens feia molta falta guanyar i deixar la porteria a zero”

El central del Vilanova parla de l'inici de Lliga dels blanc-i-blaus

Víctor Miranda desplaça la pilota diumenge passat // G.M.CH.

El Vilanova va respirar diumenge passat amb un laboriós triomf (1-0) contra la Rapitenca. Venien els blanc-i-blaus d’encaixar un dolorós 5-2 al camp del Martorell i s’havien plantat a la tercera jornada amb zero punts i males sensacions.

“Ens feia molta falta guanyar i deixar la porteria a zero”, admet Víctor Miranda, pal de paller de la rereguarda. El central del Vilanova va recuperar la fiabilitat del curs passat per ajudar l’equip a defensar-se davant del monòleg de la Rapitenca.

“A Martorell vam estar malament i, donada la qualitat de la Rapitenca, vam optar per canviar el plantejament. Ens va sortir bé, tot i que a nosaltres ens agrada més tenir la pilota. Segons el rival, és més difícil portar la batuta. La Rapitenca ens va obligar a tirar enrere”, reconeix.

Víctor Miranda accepta que “ens està costant en aquest principi de Lliga. Ens farien falta un parell o tres de jugadors més per millorar el grup i tenir més competència, però ara som els que som i hem de fer pinya els que formem la plantilla per estar el més amunt possible”.

El primer pas del Vilanova per buscar revifar era guanyar i fer-se fort al darrere. L’equip ho va aconseguir diumenge a còpia de molt d’esforç. Ara calen més millores. “Ens queden molts passos a fer. Hem de jugar millor, tenir més la pilota, generar més ocasions i no concedir-ne tantes. En això treballem”, apunta el central.

El pròxim compromís dels blanc-i-blaus és aquest dissabte (19.15 h) al camp del Tàrrega. “Hem d’intentar ser més protagonistes amb la pilota i anar a buscar el partit des del primer minut”, assenyala Víctor Miranda.

Comparteix la notícia