Victòries de l’Intersport Olària Samà i del Ferroli Ribes abans del ‘pont’

El Surtidor Samà també guanya i continua com a líder sòlid

El Samà va guanyar l'Àguiles en la pròrroga // CB SAMÀ

Els dos equips masculins del Garraf del grup 4 de Primera Catalana van sumar sengles victòries abans del ‘pont’ de la Puríssima, que provocarà un parèntesi en la Lliga el cap de setmana que ve. Quan es reprengui el campionat hi haurà derbi.

L’Intersport Olària Samà va guanyar l’Àguiles en la pròrroga per 80-78. Els de la capital del Garraf no van entrar bé al partit, però es van refer per tancar el primer quart un punt per sobre (21-20).

L’Àguiles jugava a un ritme molt alt i va endur-se el segon període (17-20). Al descans guanyaven els visitants (38-40).

S’havia d’aplicar el Samà en defensa, però anava a remolc del rival. L’Àguiles va pendre la iniciativa en els compassos finals, però els vermells no es van rendir i van forçar el temps extra gràcies a un triple de Jaume Torres.

El plus de moral que van agafar els d’Adrià Piñol els va empènyer en la prórroga per acabar imposant-se amb Pau Borjas anotant des de la línia de tirs lliures. El Samà va cinquè amb sis triomfs i tres derrotes.

El Ferroli Ribes, per la seva part, va guanyar a la pista del Viladecans per 86-94 i va obtenir la tercera victòria seguida.

El primer quart va ser per al Ribes, que al minut 10 dominava de 12 punts (12-24).

Tot i que el Viladecans va oferir símptomes de revifada en el segon període, van seguir dominant els blaus, que anotaven en situacions properes a cistella i des de la llarga distància. A la mitja part, 30-47 per als d’Arnau Martrat.

Els jugadors del Ribes celebren la victòria // CB RIBES

Al minut dos del tercer quart el Ribes va assolir el màxim avantatge (més 23), però aleshores el Viladecans va posar una marxa més i va començar a retallar diferències.

Li costava al conjunt ribetà frenar l’allau de joc dels locals, però es va mantenir per davant en tot moment, factor clau per sumar el triomf. Els blaus van setens amb quatre victòries i cinc derrotes.

El Surtidor Samà també guanya

El Frankfurt El Surtidor Samà continua com a líder sòlid al grup 3 de la Primera Catalana femenina després d’apallissar el Club Natació Sabadell per 30-78.

La superioritat de les vermelles es va fer evident des del primer quart. Un parcial de 6-14 en el període inicial va marcar el desenllaç del matx.

Va mirar de replicar el Natació Sabadell en el segon quart, però un parcial d’1-22 en el tercer va deixar el matx vist per a sentència.

Laura Mateos va ser la millor jugadora del Samà amb 15 punts, quatre rebots, quatre recuperacions i una valoració de 20.