Search
Close this search box.
,

Vilanova acollirà una de les proves Open del World Padel Tour al mes de març

S'instal·larà una pista panoràmica a la plaça de les Neus

El World Padel Tour farà parada i fonda a Vilanova // WORLD PADEL TOUR

Vilanova acollirà el 2023 una de les proves puntuables en format Open del World Padel Tour. Serà al mes de març –les dates se sabran a principi d’any– en una pista que es construirà a la plaça de les Neus.

L’Ajuntament de la capital del Garraf aposta per aquesta iniciativa al centre de la ciutat amb l’objectiu d’acostar encara més aquest esport als vilanovins i les vilanovines.

En les últimes setmanes tècnics del Consistori i de World Padel Tour han fet diferents trobades per posar fil a l’agulla al torneig.


Els rectors de la competició han donat el vistiplau a la plaça de les Neus com a seu del torneig. La intenció és instal·lar-hi una pista de pàdel panoràmica amb grades supletòries que envoltin tot el recinte.

Aquest migdia l’Ajuntament anunciarà oficialment a través de les xarxes socials que Vilanova i la Geltrú formarà part del calendari de 2023 del World Padel Tour, que reuneix als millors jugadors i jugadores del planeta.

Les persones que interactuïn amb la publicació del Consistori a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #WorldPadelTourVilanova seran apuntats a una llista per tenir preferència a l’hora de poder disposar d’un paquet de tres entrades.

Comparteix la notícia