Search
Close this search box.
,

Vilanova es prepara per a la primera CicloExperience Garraf-Penedès

La marxa, no competitiva i amb activitats variades, el 12 de març

Els amants de les bicicletes tenen una cita a Vilanova el 12 de març // WWW.LACICLOGARRAF.COM

La primera edició de la CicloExperience Garraf- Penedès, amb epicentre a Vilanova, ja escalfa motors. Es tracta d’una marxa cicloturista no competitiva que vol potenciar el territori com a destí turístic esportiu i familiar. La cita, organitzada per AM Events, serà el 12 de març

La marxa arrencarà des del passeig de Ribes Roges. Es podrà fer un dels dos recorreguts proposats, un de 90 quilòmetres o un altre de 150. Les persones que hi participin passaran per indrets com el pantà de Foix i les vinyes i cellers del Penedès.

Paral·lelament a la marxa, la façana marítima de Vilanova i la Geltrú acollirà activitats nàutiques, esportives, gastronòmiques i lúdiques, adreçades a les famílies i acompanyants.


Segons Blanca Albà, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova, “es tracta d’una activitat esportiva que ens permet compaginar la promoció esportiva amb la promoció de ciutat”.

Les inscripcions estan obertes fins al 9 de març. Es poden fer a través del web www.laciclogarraf.com. De moment, hi ha apuntades més de 600 persones. S’espera arribar al miler.

La CicloExperience compta amb el suport de la plataforma Gran Fondo World Tour, que ofereix a ciclistes experiències úniques al món al voltant d’aquest esport.

Comparteix la notícia