Search
Close this search box.

Xavi Vilagut, il·lusionat amb la segona temporada com a tècnic del Vilanova

Aleix Semur, última novetat quant a les renovacions

Xavi Vilgut, entrenador del Vilanova // G.M.CH.

Xavi Vilagut ja fa dies que treballa de cara a la segona campanya com a entrenador del Vilanova. Ho fa amb la il·lusió de participar des del principi en el disseny de la plantilla, a diferència del curs passat, quan va anar refent l’equip de mica en mica.

“Poder estar en la planificació de la plantilla des del minut zero és un canvi substancial i no estic sol, sinó que treballo amb una direcció esportiva, dirigida per Pirri, una persona de futbol que coneix aquest àmbit”, assenyala.

El nou director esportiu ja va ser anunciat pel president Laffitte durant la campanya electoral. Un cop el màxim mandatari del Vilanova va ser reelegit, el club ha anat oficialitzant l’arribada de Pirri i les renovacions de Vilagut, del golejador Carlos Contreras, del capità Codina i del porter Albert Alfonso, que es van mullar per Laffitte just abans de les eleccions.
La gran novetat quant a renovacions és Aleix Semur, pilar defensiu d’aquesta última campanya. Avui el Vilanova ha anunciat que també continuarà la temporada vinent. Pot jugar de central i lateral i amb ell l’equip es garanteix potencial al darrere.

Els pròxims haurien de ser Saldaña i Marc López, que també van anunciar un acord de renovació si Laffitte tornava a sortir com a president.

Vilagut es mostra optimista en la confecció de la plantilla. “Ja vaig dir quan vam acabar la Lliga que havíem d’aprofitar la feina feta i potenciar encara més el grup. El projecte que endeguem és ambiciós. Volem lluitar per pujar, aquest és el missatge”, afirma.

De moment, són baixa Boza, Pozzo, Javi Arenas, Víctor Fernández, Dani Gutiérrez, Héctor i Magu.

Comparteix la notícia