Search
Close this search box.

Xavier Laffitte: “No hem destituït ningú, però em van faltar al respecte”

El president del Vilanova, sobre la trobada amb el cos tècnic

Xavier Laffitte, president del Vilanova // G.M.CH.

Xavier Laffitte, president del Vilanova, vol deixar clar que diumenge no va cessar Agus Isabel i el seu cos tècnic. “No hem destituït ningú, però em van faltar al respecte en la reunió que vam tenir i la vaig acabar de cop”, explica.

“Ells van ser els qui van demanar-me la trobada per parlar del futur. I els vaig dir que no tenia clar que els renovés i que manejava altres opcions. No ens ha agradat com ha acabat la temporada. A la junta creiem que el futbol són cicles. A partir d’aquí es va enredar la reunió, un dels col·laboradors d’Agus em va treure de polleguera amb uns comentaris i vaig donar-la per acabada”, continua el president.

“Jo els esperava a l’entrenament d’avui, però ahir a la nit vaig saber que no s’hi presentarien. Així que avui aniré al camp per explicar a la plantilla com ha anat tot”, afegeix Laffitte.

Segons el president del Vilanova, “jo esperava que haguessin acabat la temporada i aleshores hauríem anunciat les decisions per a la temporada vinent”.

Agus Isabel i la resta del cos tècnic van marxar diumenge de l’Estadi considerant-se destituïts per la manera com va acabar la reunió.

Comparteix la notícia