Search
Close this search box.

Xavier Laffitte, reelegit com a president del Vilanova per una àmplia majoria

S'imposa a les urnes per 73 vots a 15 a Josep Maria Cremades

Xavier Laffitte va festejar el triomf a l'Alumnes Obrers // G.M.CH.

Xavier Laffitte continuarà com a màxim mandatari del Vilanova durant sis anys més. Ahir es va imposar clarament en les eleccions a la presidència del club.

Va obtenir el 82% dels vots emesos: 73 pels 15 del seu adversari, Josep Maria Cremades. Va haver-hi dos vots en blanc i un de nul.

Les votacions es van fer a la sala polivalent de l’Alumnes Obrers de les cinc de la tarda a les nou de la nit.

Un cop tancada l’urna es va fer el recompte i des del principi la pila amb els vots a favor de Laffitte no va deixar de créixer. A les nou i vuit minuts va ser proclamat president.

Laffitte
afronta el segon mandat seguit al capdavant del Vilanova. Ho va celebrar amb cava a la tribuna principal de l’Estadi amb Carles Martínez, coordinador del futbol base del club; Quim Reche i Eloi Reche, dos dels nous integrants de la junta directiva, la família i algun soci.

“El soci ha parlat clar: 73 a 15 és una diferència molt important. Em sento com el primer dia, com ara fa sis anys. Tinc la mateixa il·lusió i sis anys d’experiència, i estic amb ganes de fer història amb el Vilanova, com hem dit durant la campanya. Ens estimem el club”, va dir un Laffitte molt content.

“Ara recuperarem l’activitat a les xarxes socials, presentarem la nova web, oficialitzarem les renovacions, com la de Vilagut, tècnic del primer equip, i de diferents jugadors i presentarem Pirri com a director esportiu”, va continuar.

I va afegir: “També tenim novetats rellevants. Aviat us confirmarem un torneig internacional que farem aquí a l’Alumnes Obrers. Ho hem tancat aquest matí. I altres sorpreses”.


Laffitte i Cremades s’abracen després del recompte // G.M.CH.

Cremades va admetre que “la victòria de Laffitte ha estat sobrada i gran. Vull felicitar-lo i desitjar-li el millor. El millor per Laffitte serà el millor pel Vilanova”.

També va lamentar haver “vist molt pocs entrenadors del futbol base venint a votar” quan durant la campanya va fer bandera per buscar millores en el planter.

Cremades espera que “errors del passat es puguin resoldre”. I demanava a Laffitte que lluiti pel futbol femení del Vilanova, del qual es desvincula.

Sobre l’espònsor que tenia en cartera, va manifestar que “està disposat a entrar si se soluciona el tema econòmic”.


Laffitte, amb Eloi Reche i Carles Martínez // G.M.CH.

Comparteix la notícia