Search
Close this search box.

El Patí Vilanova femení confirma el seu ‘KO’ en la Lliga Catalana

Les d'Enric Batlle, clarament superades per un voraç HC Palau

L'eliminatòria va quedar decidida a Les Casernes // @HOCKEY_GRAFIAS

El Patí Vilanova femení va confirmar ahir a la nit que està molt lluny del nivell de l’HC Palau i va quedar eliminat de la Lliga Catalana.

El 0-7 de l’anada a Les Casernes havia deixat l’eliminatòria a mercè de les vallesanes, que van acabar de marcar les diferències a casa amb un clar 13-1.

Els gols de les locals se’ls van repartir Aina Florenza (4), Mariona Colomer (3), Laura Puigdueta (2) i Carla Fontdeglòria (2), Berta Busquets (1) i Laia Juan (1). Al descans el resultat ja era de 6-1. Maria Córdoba va marcar l’únic gol del Patí en la primera meitat amb un tir sec.

L’HC Palau arribava a l’eliminatòria amb més rodatge i amb l’etiqueta de ser un dels grans de l’OK Lliga femenina. El Patí, en fase de formació, està en una òrbita diferent i quan comenci la competició de la regularitat tindrà la permanència com a únic objectiu.

La Lliga Catalana es resoldrà el cap de setmana que ve amb la Final Four, que es disputarà, precisament, a la pista de l’HC Palau. En les semifinals de dissabte (20.30 h), el quadre vallesà s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria entre el Cerdanyola CH i l’Esneca Vila-sana. El guanyador se sabrà aquest dijous al Pavelló Municipal de Can Xarau-Paco Arpide. En l’anada, les del Pla d’Urgell es van imposar per 4-3.

La primera semifinal enfrontarà, també dissabte vinent (18.00 h), el Magic Studio Manlleu i el CP Voltregà, que en quarts de final van superar, respectivament, el Garatge Plana Girona (per un global de 17-1) i el CHP Bigues i Riells, eliminat per un positiu per Covid-19 d’una persona que va estar en contacte amb l’equip l’endemà del partit d’anada.

Comparteix la notícia