Hoquei patins

Bon partit i victòria del Patí Vilanova, que s’imposa al Caldes B per 4-1 i assalta el tercer lloc

Mudarra, Querol, Lecha i Sebrià, els golejadors dels verds

El Patí Vilanova aconsegueix una important victòria per 4-5 en la visita a la pista de l’Igualada C

Jordi Martínez destaca amb tres gols i Querol fa els altres dos

El Patí Vilanova traga saliva fins als darrers segons per guanyar el Voltregà Masies per 4-3

Mudarra, Querol (2) i Jose López fan els gols de la victòria

El Patí Vilanova dona suport a una acadèmia d’alt rendiment que es vol posar en marxa a Camp Joliu

Es tracta d’una iniciativa que pretén impulsar tot el món de l’skating

El Patí Vilanova perdona a bola parada (dos penals i dues directes) i empata a Sant Just

Els verds firmen un 3-3 amb gols de Querol i de Jose López (2)

El Patí Vilanova guanya (2-3) a la pista del Reus B amb gols de Querol (2) i Jose López

Els verds obliguen els locals a anar a remolc a partir d’un 0-2

Màxima igualtat i empat a dos entre el Patí Vilanova i el líder Sant Celoni

Final de partit trepidant amb un gol per banda en el tram final

El Patí Vilanova obté un triomf laboriós contra el Cerdanyola B

Els verds s'imposen per 4-2 amb un gol de Jordi Martínez i un altre de David Lecha en els últims tres minuts

El jove Aleix Ferrer deixa el Patí Vilanova i marxa al Cerdanyola

"Aquí no tenia els minuts que desitjava, soc júnior i necessito jugar per continuar millorant", explica

Alexis Castro: “Els resultats ens indiquen que estem en el bon camí”

El tècnic del Patí Vilanova, a punt per a la represa de la Lliga, aquest diumenge a casa contra el Cerdanyola B