El Vilanova empata (1-1) contra un Valls que es deixa el lideratge

Pascua, l'autor del gol del conjunt blanc-i-blau

Pascua busca posició de xut en presència d'un defensa del Valls // G.M.CH.

VILANOVA 1 – VALLS 1
Gols: 1-0, Pascua (5′) i 1-1, Plana (14′).

Empat a un entre el Vilanova i el Valls ahir a l’Alumnes Obrers en un duel força equilibrat. Els de l’Alt Camp es van deixar el lideratge a la capital del Garraf en benefici del Martotell.

El Vilanova va ser el primer a colpejar. Ho va fer ben d’hora, al minut cinc. Luca va jugar en diagonal per baix amb Pascua, que va rebre el cuir al límit de l’àrea abans de perfilar-se i xutar amb la cama dreta a la xarxa.

Va tendir a cedir la iniciativa al Valls el Vilanova, amb dues línies de quatre en fase defensiva, deixant a dalt Edgar Doblas i Pascua, el jugador més destacat del conjunt d’Agus Isabel.

La resposta dels visitants va arribar atacant per les bandes i al minut 14 van empatar quan Toldrà va enviar la pilota a l’àrea des de la dreta i Plana la va rematar de primera amb poca oposició.

Tot i tenir més la pilota el Valls, el Vilanova va disposar de dues bones ocasions més.

La primera, al minut 22, va acabar amb una mà ferma del porter Alberto en un xut dur de Pascua, que havia rebut la pilota de Jair després que aquest desbordés per la banda dreta.

La segona, al minut 29, va passar per les botes de Roger i de Totti abans que Jair disparés al pal curt i Alberto tornés a intervenir de meravella.

Malgrat aquestes temptatives, jugava massa lent el Vilanova per donar continuïtat al joc ofensiu. No tenia la lucidesa que va oferir a Tàrrega. El Valls, amb possessions més llargues, va provar-ho a través de Nogueira, que va rematar alt per poc al minut 35.

Antolínez, entre dos jugadors del Valls // G.M.CH.

En la segona meitat va disminuir el domini territorial dels visitants. D’entrada, van buscar porteria Jair i Pascua i va posar la rèplica Gómez.

Tot i perdre Totti per lesió, el Vilanova va acabar mirant la porteria contrària més que el Valls amb opcions de Víctor Miranda i Codina.

Al minut 91 l’ocasió, molt clara, va ser per a Saldaña, que en un contracop dels blanc-i-blaus va acabar enviant la pilota per sobre del travesser en bona posició dins l’àrea.

Ahir es van jugar dos partits més: Alcarràs-Tàrrega (1-0) i Gavà-Martorell (1-2). Aquesta tarda es disputa la resta de la jornada.

VILANOVA: Mario, Aleix Semur, Luca, Víctor Miranda, Iloie, Antolínez, Jair (Codina, 67’), Totti (Eric, 51’), Edgar Doblas (Xavi Fernández, 71’), Pascua (Saldaña, 89’) i Roger Peña.
VALLS: Alberto, Riki, Eric (Joan Domingo, 79’), Arnau Miró, Torre, Guasch (Pol, 71’), Toldrà (Ramon Miranda, 67’), Nin, Plana (Ezequiel, 84’), Nogueira (Verdejo, 79’) i Gómez.
ÀRBITRE: Boada Barcelona. Va amonestar els locals Antolínez i Iloie (2) (88’); i els visitants Guasch, Eric i Pol.