El Vilanova desaprofita l’ocasió de tornar a atrapar el líder perdent (2-1) a Gavà

Els de la capital del Garraf triguen a igualar la intensitat dels locals

Eric intenta entrar a l'àrea entre dos jugadors del Gavà // G.M.CH.

GAVÀ 2 – VILANOVA 1
GOLS: 1-0, Pablo (46); 1-1, Matty (71) i 2-1, Víctor García, de penal, (79).

El Vilanova va desaprofitar ahir l’oportunitat de tornar a atrapar el líder amb una derrota al camp del Gavà per 2-1. Els blanc-i-blaus, que vestien de groc, van trigar a igualar la intensitat dels locals, molt necessitats per afrontar el matx amb cinc derrotes seguides a la motxilla.

No va entrar malament al partit el Vilanova. Va apostar per una pressió alta Agus amb Amir, Pascua i Eric com a jugadors més avançats. Tres opcions de Codina van corroborar la bona posada en escena de l’equip d’Agus.

Tanmateix, aviat es va enredar l’equip vilanoví en la teranyina que va muntar el Gavà a la sala de màquines. Els blaugranes esperaven un pèl més avall, sobre el centre central, i acumulaven jugadors per dins. No va trobar la manera el Vilanova d’atacar amb fluïdesa. La gespa, irregular, tampoc no ajudava

Les millors temptatives del Gavà en la primera meitat van ser un xut de Pablo al quart d’hora i un altre d’Hugo al minut 30. El joc no era lluït. L’arbitratge no acompanyava i va acabar traient de polleguera els dos equips en moments concrets.

Al descans el Vilanova va saber que l’Atlètic Lleida havia perdut a casa contra l’Alcarràs. Un triomf hauria tornat a donar el coliderat als de la capital del Garraf, però l’equip va navegar al començament de la represa.

Pablo va fer bona una segona jugada dins l’àrea després d’una falta lateral per fer 1-0 al primer minut del segon temps. I el 2-0 no va arribar de miracle de seguida en dos cops de cap. Primer Mario va salvar la rematada de Víctor Garcia i després Paratorte no va trobar els tres pals estant lliure de marca.

LA ZONA ALTA

Tenia temps per reaccionar el Vilanova i aleshores es va posar les piles. Va moure fitxa Agus posant en joc Jair i Iloie per protegir Roger Peña i Codina, que estaven amb targeta groga.

Al minut 75 Matty, dins l’àrea, va recollir una passada d’Iloie des de l’esquerra per empatar. Era el moment del Vilanova per explotar els dubtes del Gavà, però vuit minuts més tard un penal xiulat a Toni sobre Marcos va permetre al central Víctor García anotar el 2-1.

Com és habitual, el Vilanova no es va rendir i va buscar l’empat amb tot. Van acaronar-lo Víctor Miranda i Antolínez. El central no va poder batre Arnalot després d’una passada d’Eric a l’àrea i Antolínez va rematar al travesser. Els blanc-i-blaus acumulen tres derrotes seguides fora de casa.

GAVÀ: Arnalot, Santiago (Lebrero, 76′), Víctor García, Paratorte, Guillem (Martí, 65′), Marcos, Pablo (Ferran, 86′), Hugo (Valero, 83′), Izuchi, Gueri i Joel.
VILANOVA: Mario, Toni (Xavi Fernández, 82′), Luca, Víctor Miranda, Roger Peña (Iloie, 65′), Antolínez, Pascua (Roberto, 82′), Codina (Jair, 65′), Amir (Edgar Doblas, 82′), Matty i Eric.
ÀRBITRE: Álvarez Molina. Va amonestar els locals Santiago, Valero, Marcos, Pablo i Gueri; i els visitants Roger Peña, Codina i l’entrenador Agus. A més, va expulsar Juanjo Carricondo, tècnic local, i el seu ajudant Albert Cazorla, i Dani Cardeñoso, preparador físic del Vilanova.