Els Veterans del Vilanova fan els deures tot golejant el cuer Gavà Mar per 5-1

Manolo, Israel (2), Ribera i Jordi Migallón certifiquen la 'maneta'

Els Veterans del Vilanova van quarts a la taula // CFV

Els Veterans del Vilanova van fer els deures dissabte tot golejant el cuer Gavà Mar per 5-1.

Els blanc-i-blaus van trigar 33 minuts a fer el primer gol, obra de Manolo amb un tir creuat. I encara van tenir temps d’eixamplar la renda abans del descans. Van fer-ho a través d’Israel, que al minut 43 va culminar una jugada coral.

El Gavà Mar jugava tancat al darrere i sortint a la contra. Així va disposar de dues ocasions abans del descans, però cap va fructificar.

A la represa el Vilanova va acabar de certificar la superioritat a còpia de gols.

Ribera va fer el 3-0 al minut 53 i al 59, Israel va repetir, aquest cop de vaselina.

Fruit del 4-0, els de Cacao es va relaxar una mica i els visitants ho van aprofitar per anotar el 4-1. Era el minut 78. A les acaballes del matx Jordi Migallón va certificar la maneta.

El Vilanova es manté quart a la taula. Dissabte que ve (16.00 h) visita el Viladecavalls, desè classificat.