Search
Close this search box.

Agus Isabel apel·la a la unió de tots després del mal inici de Lliga del Vilanova

El tècnic blanc-i-blau treballa perquè l'equip recuperi la fiabilitat

Agus Isabel, diumenge al camp del Martorell // G.M.CH.

Agus Isabel, entrenador del Vilanova, apel·la a la unió de tots els estaments del club per ajudar l’equip a redreçar el rumb després d’haver començat la Lliga amb dues derrotes. Així es va manifestar ahir el tècnic al programa ‘Al dia Esports’ de Canal Blau Televisió.

“Ens hem d’ocupar tots a estar units. L’entrenador té part de responsabilitat, però tots hem d’anar a una. Acabem de començar”, va manifestar.

Agus no contempla cap decisió dràstica amb el seu futur si s’allarga la mala ratxa. “Només penso a sumar com abans millor”, va dir.

Després del 5-2 encaixat al camp del Martorell, el tècnic admetia que “hem de posar el focus en la defensa, tot i que també ens costa generar ocasions. Ens penalitzen molt les errades individuals. Hem de tenir més maduresa i responsabilitat individual i col·lectiva per ser més fiables”.


Sobre la configuració de la plantilla es va reafirmar en el que va dir a elPrimer.cat abans de començar la Lliga tot acceptant que l’equip ha perdut potencial.

Segons Agus, “la idea era millorar la plantilla de la temporada passada per estar més preparats per a una categoria més forta. El que passa és que ens vam trobar amb diferents condicionants en contra, com la baixa d’alguns titulars”.

El club continua buscant reforços per a la defensa i per a l’atac. “Estem temptejant peces i a l’expectativa d’alguna oportunitat. A Primera Catalana necessites jugadors de rendiment immediat i això costa”, va assenyalar l’entrenador blanc-i-blau.

Sobre si el fet de tenir una plantilla curta pot donar oportunitats a juvenils del club, Agus va manifestar que “hi ha un salt molt gran amb la nostra divisió. És important que quan els toqui aparèixer, ho facin bé”.

Del 5-2 de diumenge el tècnic va destacar “l’orgull de l’equip d’aixecar-se per, almenys, maquillar el resultat”.

Comparteix la notícia