Aitana Bonmatí, campiona d’Europa amb gol i premi MVP inclosos

El Barça guanya la Champions amb un 0-4 sobre el Chelsea

Aitana Bonmatí celebra el 0-3 del Barça // TWITTER FCBFEMENÍ

Aitana Bonmatí va tocar el cel ahir al Gamla Ullevi Stadium de Göteborg. La ribetana va proclamar-se campiona d’Europa amb el Barça. Ho va fer amb gol inclòs i sent considerada la jugadora més valuosa de la final. Millor impossible.

Les blaugranes, ahir de rosa, es van imposar per 0-4 al Chelsea amb els quatre gols en el primer temps i els tres primers en només 19 minuts. Va ser la primera Champions de la història de la secció.

“No tinc paraules. Estic en xoc, però superorgullosa d’aquest equip. Són molts anys lluitant. Es un somni fet realitat. Som eternes. És un moment únic”, va dir Aitana Bonmatí als micròfons de TV3 instants després del xiulet final.

La jugadora de Sant Pere de Ribes va ser titular, va disputar tot el partit i va marcar el 0-3. Amb només 23 anys, va fer gala de l’ADN Barça  que la caracteritza tot col·laborant en la pressió, oferint línies de passada i tenint arribada a l’àrea, prestacions que li van servir per endur-se el MVP de la final.

Abans que es complís el primer minut l’holandesa Martens va rematar al travesser i en la continuació de la jugada el Chelsea es va fer el 0-1 en pròpia porta.

La sortida fulgurant de les blaugranes va tenir continuïtat al minut 13 amb un penal forçat per Jenni Hermoso i convertit en gol per Alèxia.

I al minut 19 les càmeres van enfocar Aitana Bonmatí, que anotava el 0-3 arribant a l’àrea des de la segona línia. El 0-4 el va fer Graham al minut 35 a plaer després d’una gran jugada personal de Martens, imparable per la banda esquerra.

Aitana Bonmatí i el Barça havien fet història. El Chelsea ja no va tenir esma de replicar, tot i millorar en el segon temps. La Champions era blaugrana.