Search
Close this search box.

Aitana Bonmatí, guardonada pels valors que transmet dins i fora del camp

El Barça premia la ribetana, juntament amb Frenkie de Jong

Aitana Bonamtí i Frenkie de Jong, ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper // JORDI LÓPEZ

La ribetana Aitana Bonmatí va recollir ahir el premi ‘Barça Jugadors’ corresponent a la campanya passada. Aquesta distinció la reconeix com la futbolista blaugrana amb millor joc net.

El guardó l’atorga cada temporada l’Agrupació de jugadors del club a les jugadores i jugadors dels primers equips pels seus valors. En el primer conjunt masculí, el premiat va ser Frenkie de Jong, que va acompanyar Aitana a la Ciutat Esportiva.

La migcampista de Sant Pere de Ribes entra a formar a part del llistat dels jugadors i jugadores blaugrana que des del 2010 han rebut una distinció en què, per damunt del bon joc o del rendiment esportiu, es valoren aspectes com l’actitud i el comportament tant dins com fora del camp.

El compromís d’Aitana amb l’entitat blaugrana i el fet que sigui un exemple per a futures generacions de futbolistes van pesar en la seva tria.

La ’14’ del Barça, que aquest cap de setmana podria proclamar-se de nou campiona de Lliga, va rebre el guardó de mans del president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda.


Aitana rep el guardó de mans de Ramon d’Alfonseda // JORDI LÓPEZ

Comparteix la notícia