Bon partit i victòria del Patí Vilanova, que s’imposa al Caldes B per 4-1 i assalta el tercer lloc

Mudarra, Querol, Lecha i Sebrià, els golejadors dels verds

Sebrià va tancar la golejada del Patí // ARXIU

El Patí Vilanova va superar el Caldes B ahir a la tarda a Les Casernes per 4-1 i va assaltar la tercera plaça de la taula classificatòria. Els d’Alexis Castro van arrodonir un bon partit amb un triomf merescut.

Mudarra va posar per davant el Vilanova al minut cinc amb una bola penjada a l’àrea que va acabar a la xarxa sense que ningú la desviés.

Va empatar Iker Serrano tres minuts després amb una rematada escorada, però els de la capital del Garraf van marxar al descans de nou amb avantatge gràcies a Querol, que va embocar a sobrebot després d’una bola frontal enviada per Lecha a l’àrea.

A la represa, el Patí va continuar marcant diferències quan Lecha va estirar l’estic per rematar una bola elevada per Mudarra des del cantó dret. Faltaven nou minuts per al final.

La rúbrica a la victòria dels verds, que no tenien el sancionat Jose López, la va posar Sebrià amb el 4-1 després d’una jugada individual a sis minuts de la botzina. En els últims segons, podia haver arribat el cinquè del Patí, però Querol no va poder convertir una falta directa.