Campanada del Patí Vilanova a la pista de l’Arenys de Munt (2-4)

Els verds sumen un triomf tan necessari com meritori

Els jugadors del Patí celebren un dels quatre gols d'aquest migdia // ALBA TARRÉS

CE  ARENYS DE MUNT 2 – CP VILANOVA 4
GOLS: 0-1, Marc Cuevas (12′); 0-2, Nacho Garrido (14′); 1-2, Iván Morales (18′); 2-2, Jordi Pérez (21′); 2-3, Jaume Pàmies (24′), i 2-4, Marc Cuevas (38′).

El Patí Vilanova ha donat la campanada aquest migdia a la pista de l’Arenys de Munt, tercer a la taula, amb un triomf tan necessari com meritori. Els de Medrano s’han imposat per 2-4 i han sortit, ni que sigui de manera provisional, de la zona de descens. Feia sis partits seguits que no puntuaven els verds

Necessita treure punts d’on sigui o com pugui el Patí. Avui ha sabut jugar les seves cartes a partir d’un enorme treball defensiu i d’un Pol Ferrer incommensurable sota pals. Quan en un equip d’hoquei el porter està intractable, la confiança del grup es multiplica.

Medrano continua posant èmfasi en la feina al darrere. El Patí no ha escatimat esforços quant a solidaritat en la rereguarda. Ha treballat en bloc tot l’equip. Quan no li arribava amb les basculacions, estava Pol Ferrer. Àlex Gil i Jaume Pàmies han debutat amb la samarreta verda.

Ha arrencat el partit amb el domini esperat de l’Arenys, però una jugada individual de camp a camp de Marc Cuevas ha significat el 0-1 del Patí al minut 12 i una contra culminada per Nacho Garrido amb un tir sec dos minuts més tard ha fet pujar el 0-2.

Pol Ferrer ha brillat en la porteria del Patí // ALBA TARRÉS

L’Arenys ha respost empatant amb gols d’Iván Morales, de llançament creuat, i de Jordi Pérez, que ha rematat des de l’interior de l’àrea, però encara abans del descans Jaume Pàmies ha tornat a posar per davant el Vilanova amb un tir llunyà des del carril central.

A la represa, ni David París ni Jordi Pérez, un en cada porteria, han aprofitat sengles faltes directes abans que Marc Cuevas ampliés la renda del Patí amb un xut que se li ha esmunyit al porter Gerard Pérez.

En els darrers 10 minuts, Jaume Pàmies i Django Matthieu han disposat de dues faltes directes més sense gol en cap de les dues porteries.

El Vilanova ha sabut patir per conservar el 2-4 i endur-se el triomf. L’alegria de l’equip estava més que justificada per la necessitat que té de sumar de tres en tres en la lluita per la permanència.