Search
Close this search box.

Canyelles celebra aquest divendres la desena edició de la Nit de l’Esport

S'espera la presència de més de 300 esportistes dels 14 clubs del municipi

La Nit de l'Esport de Canyelles torna després de la pandèmia // FLICKR AJUNTAMENT CANYELLES

Canyelles prepara per a aquest divendres, 16 de desembre, una nova Nit de l’Esport, en què es reconeixerà la tasca i els mèrits de tots els esportistes i entitats esportives locals.

Serà la desena edició de la trobada. Se celebrarà al pavelló municipal Emma Roca, a partir de les set de la tarda. S’espera la presència de més de 300 esportistes dels 14 clubs del municipi.

La Nit de l’Esport va néixer fa 12 anys i torna després de dos anys de parèntesi per la pandèmia. La presentació anirà a càrrec del director de Canal Blau, Jordi Martí.

La promoció de l’esport és una de les premisses del govern local, liderat per l’alcaldessa Rosa Huguet, que vol convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu.


Amb aquest objectiu s’ha remodelat la zona esportiva municipal, que es completa amb el nou pavelló poliesportiu, i on en pocs anys, s’ha construït un nou gimnàs municipal, s’ha renovat i millorat el camp de futbol equipant-lo amb herba artificial i també s’han creat noves pistes de pàdel.

El nou pavelló funciona a ple rendiment i ha suposat un gran impuls per a la pràctica esportiva, tant en l’àmbit federat com no, al municipi durant tot l’any.

El projecte de Canyelles com a municipi esportiu i saludable va més enllà i continuarà impulsant noves accions que permetin la promoció de l’esport, de l’activitat física i de les pràctiques saludables.

Comparteix la notícia