,

Cap a les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata com a subcampiones de Catalunya

El Ribes femení assoleix el doble objectiu guanyant (36-23) les Franqueses

El Ribes femení va fer la feina i va viure un dia històric // JOAQUÍN CUSTODIO

L’Handbol Ribes femení va certificar dissabte el passi a les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata amb un triomf per 36-23 sobre les Franqueses en la penúltima jornada de la fase pel títol.

Les vermelles, a més, es van confirmar com a subcampiones de Catalunya en un pavelló de Sant Pere de Ribes que es va vestir de gala per a l’ocasió.

El Ribes va sortir a totes des del principi per forçar un temps mort de les visitants arran d’un parcial de 6-1 al minut nou.

Amb la pausa, el matx es va estabilitzar i l’avantatge de les vermelles va oscil·lar entre els tres i els cinc gols. Així i tot, les laterals Anna Hernández i Kamila Rolón eren un maldecap per a les Franqueses.

La diferència es va tornar a disparar en els darrers cinc minuts del primer temps. Al descans es va arribar amb un 18-11.

El Ribes va continuar controlant el partit en la represa. Laura Roldán va acaparar protagonisme forçant fins a cinc penals i les porteres, Roser González i Francesca Aguilar, també van tenir un paper destacat.

En la recta final del partit les prestacions de Cris Hernández i els contraatacs de la central Joana Santiago van fer créixer la diferència fins als 13 gols del marcador final: 36-23.

En acabar el partit, no van faltar els festejos. I és que va ser un altre dia històric per al Ribes, ja que serà la primera vegada que un equip del club jugui en competició oficial contra equips de la resta de l’Estat.

[su_box title=”Desena victòria seguida del Sènior masculí ribetà”]L’equip Sènior masculí del Ribes també ha agafat la velocitat de creuer. Dissabte va sumar la desena victòria seguida amb un 36-24 sobre el Vic i continua ferm en el segon lloc del grup B de Segona Catalana. Els vermells van començar a guanyar el matx gràcies a una bona defensa. A partir del minut 20 van millorar l’efectivitat en atac per arribar a la mitja part amb un avantatge de 15-9. La tònica no va canviar després del descans. La diferència del Ribes va anar creixent fins al 36-24 definitiu.// FANY GÓMEZ