Search
Close this search box.

Champions o Mundials a mida amb ‘Denominació d’Origen’ vilanovina

Champions Dream, l'empresa que fa realitat somnis 'futboleros'

Guille Pazos i Lara Guisado, impulsors de Champions Dream // GERARD FRANCO

Us imagineu saltar a un camp de futbol amb la música de la Champions League com a banda sonora i vestits amb les equipacions del Barça, del Madrid, de la Juventus, del PSG o del Liverpool? O jugar una final d’un Mundial amb els colors de la vostra selecció?

Champions Dream, una empresa liderada pels vilanovins Guille Pazos i Lara Guisado, una parella molt ‘futbolera’, ho fa possible.

“Ens dirigim bàsicament a la canalla. Volem que els nens i nenes siguin feliços fent allò que veuen per la tele”, diu Lara Guisado, mestre de professió.

“Més que un torneig, pretenem que sigui una gran experiència. Cuidem tots els detalls”, continua Guille Pazos, exjugador del Ribes, del Suburense, del Sitges i del Segur, entre altres, i entrenador de futbol base.

No falta la pilota oficial de la competició que se simula, el so ambient amb els càntics més populars, els àrbitres, les litúrgies prèvies, la cerimònia d’entrega de premis o la rèplica dels trofeus originals.

“En el format Champions, els nens poden posar-se la samarreta d’algun dels grans equips d’Europa. Nosaltres els donem la roba. Només han de portar les botes”, explica Lara Guisado.

Champions Dream també ofereix l’organització de grans partits amb tota mena de detalls per a comiats de solters o esdeveniments d’empresa.

El projecte va sorgir de manera espontània en un entrenament del Benjamí B del Vilanova, que Guille Pazos dirigia la temporada passada.


Un Madrid-PSG de Champions Dream // GERARD FRANCO

“Amb la crisi de la Covid-19 va haver-hi un moment que dubtava que poguéssim competir. Així que em vaig proposar buscar solucions per engrescar l’equip en les sessions preparatòries i vaig inventar-me una mena de final d’un Mundial entre Itàlia i Argentina. Els nens anaven vestits amb els colors de les dues seleccions. S’ho van passar de meravella”, relata Guille Pazos.

“La resta de canalla del club va al·lucinar amb el muntatge. Havíem fet altres partits d’entrenament, però cap havia cridat tant l’atenció. I els pares i mares, encantats”, afegeix.

Allò va ser la llavor de Champions Dream. “La primera idea va ser vendre l’organització d’un partit de somni, però vam pensar anar més enllà tot muntant una competició”, apunta Lara Guisado. La iniciativa ha tingut èxit i ara ja els truquen clubs de la comarca per portar Champions de nens als seus camps.

“Ha superat les nostres expectatives”, admet Guille Pazos, que ja pensa amb la possibilitat d’exportar el projecte fora del Garraf durant les aturades en les lligues de Nadal, Setmana Santa i l’estiu.


La canalla emula els seus ídols // GERARD FRANCO

Comparteix la notícia