Cinquena victòria seguida de l’Atlètic Vilanova, que supera el Torrellenc per 4-2

El Ribes i la Penya Jove també guanyen

Els jugadors de l'Atlètic Vilanova celebren un dels quatre gols // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

El Club Atlètic Vilanova manté la dinàmica positiva i ja suma cinc victòries seguides al grup 12 de Tercera Catalana. Ahir es va imposar al Torrellenc per 4-2. Sergio Ximénez va destacar amb tres dianes.

Va ser un triomf laboriós dels de Walter Lamy, que van marxar al descans per davant en el marcador gràcies al primer gol de Sergio Ximénez.

A la represa, el Torrellenc va ser capaç de capgirar el resultat, però Sergio Ximénez i Adri Alonso van tornar a donar avantatge a l’Atlètic Vilanova. A les acaballes del matx, Sergio Ximénez va arrodonir la seva excel·lent actuació tot anotant el 4-2 final. Els blanc-i-blaus ja són sisens.

El Ribes, segon a la taula, es va imposar al camp de l’Anoia per 1-2. Els de Bati, que s’ha fet càrrec de l’equip després de la renúncia de Toni Salido, van haver de remuntar gol inicial dels locals a la mitja hora de joc. Isaac Ximénez va liderar la reacció amb dues dianes en la segona meitat, una al minut 54 i l’altra, al 79.

El líder Montserrat Igualada continua intractable i va vèncer el Sitges B a l’Aiguadolç per 0-2 amb els dos gols en la primera part.

La Penya Jove, tercer a la taula, va superar l’Ateneu Igualadí per 3-0. El conjunt roquetenc va marcar els tres gols en el segon temps. Se’ls van repartir Raúl Mesa (2) i Vicenç.