Search
Close this search box.

Codina, Iloie, Pascua i Antolínez es comprometen un any més amb el Vilanova

Són les primeres renovacions de l'equip de cara al nou curs

Pascua continuarà una temporada més al Vilanova // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

Dia de renovacions al Vilanova. El tècnic Agus Isabel ja fa dies que treballa en la confecció de la plantilla per a la temporada 2021/2022 i avui s’ha conegut la continuïtat de quatre titulars habituals: Oriol Codina, Àlex Iloie, Pascua i Antolínez.

Codina vol passar pàgina a la lesió al turmell esquerre que va fer-li la guitza en l’últim curs. Aquest contratemps va limitar la seves aparicions sobre la gespa i només va poder disputar sis partits. El migcampista vilanoví continua sent una peça clau per a Agus Isabel. Afronta la vuitena campanya en l’equip.


Àlex Ilioie, lateral esquerre o central, és un altre dels puntals del Vilanova. Repetirà per cinquena campanya com a blanc-i-blau. En l’últim curs va jugar 14 partits de 16 possibles.

Pascua va ser un dels destacats de l’equip en la darrera Lliga en la parcel·la ofensiva. Va jugar 15 partits i va marcar cinc gols. La que ve serà la seva cinquena campanya com a blanc-i-blau.

Antolínez s’ha compromès amb el Vilanova per quarta campanya. Va arribar al club el juliol de 2018. Va disputar 14 partits en la darrera Lliga, habitualment com a pivot per davant de la defensa.

Comparteix la notícia