Segueix-nos

Futbol

David Álvarez, la mà dreta d’Agus Isabel al cos tècnic del Vilanova, deixa l’equip

Ell mateix ho anuncia amb un escrit a Instagram

David Álvarez, dirigint un escalfament del Vilanova // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

David Álvarez, la mà dreta d’Agus Isabel al Vilanova, deixa l’equip. Ell mateix va anunciar-ho ahir a través d’una storie d’Instagram amb un escrit.  En el text repassa la trajectòria al primer equip blanc-i-blau des finals de 2017, quan va entrar-hi.

David Álvarez, graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i amb un Màster Professional en Alt rendiment en Esports d’Equip, entre altres titulacions, ha estat l’assistent d’Agus Isabel tant en el vessant tàctic com en el de la preparació física en les últimes quatre temporades.

Ha arribat el moment d’acomiadar-se de tots aquests anys al CF Vilanova. Vull agrair al club l’oportunitat d’haver pogut gaudir d’aquest projecte, va escriure.

Quant a noms propis, va fer un repàs de jugadors i companys que han estat amb ell al Vilanova.

Va destacar Oriol Codina, Marcel Álvaro, Ignasi Valldosera, Pinilla, Barragán, Moha i Iván entre altres per haver confiat en l’inici tan difícil a Segona Catalana. I va afegir Iloie, Pascua i Morillas, que es van unir al grup poc després.

També va tenir paraules d’agraïment cap als encarregats de material (Adri, Sentís, Geoffrey i Sara), cap als fisioterapeutes (Morata, Rubén, Alexis) i cap als companys del cos tècnic (Òscar Rojals, Dani Cardeñoso, Xavi Ripoll, Víctor Doñate i Aleix Vall).


A més, va destacar el paper dels capitans en els moments més difícils dels últims quatre cursos citant els noms de Barragán, Nito, Javi, Aleix Vall, Antolínez, Iloie i Codina.

No va oblidar-se dels jugadors que, segons el seu parer, han donat un plus d’exigència com Eric Pacheco, Luca, Tomás, Miranda, Doblas i Boada i de jugadors que han estat un exemple a l’ombra com Totti, Roberto o Saldaña.

David Álvarez també va citar el president Laffitte i li va agrair el suport econòmic tan important tenint en compte la situació actual i haver pres la decisió de confiar en Agus.

Per al tècnic, íntim amic seu, va deixar les últimes línies i en va destacar la valentia d’agafar l’equip després del descens a Segina Catalana. També li va agrair l’aprenentatge que li ha ofert i l’oportunitat d’haver pogut participar en aquest viatge.

Segons David Álvarez, ara ho seguiré des de la distància, però amb la confiança que el millor del primer equip està per arribar.

L’últim agraïment va ser per a totes aquelles persones que s’han creuat amb ell en aquest camí.

L'Assemblea de Socis del Vilanova, aquest dimecres
El Vilanova farà aquest dimecres, 21 de juliol, l’Assemblea General Ordinària de Socis. La cita serà a la sala polivalent de l’Alumnes Obrers a partir de les set de la tarda. En la trobada es passarà balanç econòmic i esportiu a la campanya 2020/2021, es presentaran els objectius de cara al curs 2021/2022 i la plantilla del primer equip i es donaran a conèixer les quotes de socis de la nova campanya.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol