Search
Close this search box.

Jose López i Lecha, màxims golejadors del Patí Vilanova, deixen l’equip

El club té avançades renovacions i noves incorporacions

Jose López no continuarà al Vilanova // G.M.CH.

Jose López i David Lecha, els dos màxims golejadors del Patí Vilanova en la darrera temporada amb 22 i 19 dianes, respectivament, deixen l’equip.

Tots dos s’han encarregat d’anunciar-ho a través dels seus perfils d’Instagram.

‘Gràcies, Patí Vilanova per donar-me l’oportunitat de tornar a gaudir de l’hoquei. Trepitjar Casernes és i serà sempre especial per a mi. Mai no podré tornar ni la meitat del que aquest club m’ha donat. M’he sentit estimat, valorat i, sobretot, he estat feliç. M’he sentit com a casa!, escriu Jose López.

També té paraules d’agraïment cap als companys, personal del club i l’afició, i remata: Poso fi a aquesta etapa, però del que estic segur és que ja tinc ganes de tornar a Casernes!’

Per la seva part, David Lecha, apunta que ‘després d’aquestes dues últimes temporades, toca acomiadar-se del Patí Vilanova. Agrair a tots els companys, els entrenadors, la junta i a tota la resta el tracte rebut en aquest gran club. Gràcies per tot’.

Jose López va arribar al club l’estiu passat i ara sona com a reforç del Tordera, d’OK Lliga Plata. Lecha estava al Patí des de l’estiu de 2020. La temporada que ve jugarà a l’Espanyol, també d’OK Lliga Plata.

L’opció de poder continuar jugant en la segona categoria de l’hoquei estatal ha estat fonamental en la decisió dels dos jugadors després del descens del Patí.

Els adeus de Jose López i de David Lecha s’uneixen als ja coneguts de Nacho Garrido, que s’ha apartat de l’hoquei patins, i del porter Pol Ferrer, que la temporada que ve jugarà al Vilafranca, a l’OK Lliga.

El Patí continua pendent de confirmar la categoria en la qual militarà per acabar de definir la plantilla. Tot apunta que no tindrà plaça a OK Lliga Plata i que acabarà jugant a Nacional Catalana. El club té avançades renovacions i noves incorporacions. N’espera poder informar ben aviat.


David Lecha deixa el Patí Vilanova // G.M.CH.

Comparteix la notícia