Derrota de l’Intersport Olària Samà femení per començar la Lliga

Les vermelles perden d'un sol punt (54-55) contra el Càmping Bianya Roser
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinyet Garcia bota la pilota en presència d'una jugadora del Roser // CB SAMÀ

Derrota per un sol punt de l’Intersport Olària Samà femení en el primer partit de Lliga a Copa Catalunya. Les vermelles vam perdre per 54-55 contra el Càmping Bianya Roser.

La igualtat va presidir el matx des del principi. De mica en mica, van anar entrant els llançaments del Samà, que va augmentar el ritme en els contracops. Les visitants, per la seva part, van millorar en els atacs estàtics.

Al descans dominava el Roser d’un punt (21-22) després d’un quart per a cada equip: 11-13 i 10-9.

La segona part va ser una muntanya russa de punts. El Samà entrar millor al tercer període, però el Roser no es desenganxava.

Tot i un parcial de 21-16 de les vermelles, el matx continuava obert. El Roser va acabar fent valer un parcial de 12-17 en el darrer quart per guanyar.