Derrota del Patí Vilanova femení a Les Casernes en el debut a la Lliga

Les d'Enric Batlle perden per 1-4 contra l'Areces

Aina Martínez vigila una jugadora de l'Areces // @HOCKEY_GRAFIAS

El Club Patí Vilanova femení va debutar ahir a la nit amb derrota en l’OK Lliga 2020/2021. Les noies d’Enric Batlle van perdre per 1-4 contra l’Areces Ecopilas al pavelló de Les Casernes.

No va començar gens bé el partit per al Patí, ja que quan encara no s’havien disputat dos minuts va arribar el 0-1. Fruit d’una targeta blava a Berta Ribas, l’Areces va disposar d’una falta directa que Adriana García va convertir en gol. La jugadora visitant va amagar el tir abans de batre Júlia Baldrich.

Maria Córdoba, amb una centrada-xut i un penal desaprofitat, va buscar la rèplica sense trobar la xarxa.

Amb alternatives en el joc, el Patí no podia culminar les seves accions d’atac i topava amb la portera Maria Fidalgo, que va destacar en les files de l’Areces. La insistència de les d’Enric Batlle es va incrementar en els compassos finals del primer temps sense que es mogués el 0-1.

El premi li va arribar al Vilanova al minut cinc del segon temps, quan Maria Córdoba, a passada de Laura Manzanares, sí que va trobar la xarxa. Ara bé, l’Areces va tenir la virtut de respondre de seguida amb dos gols molt seguits, obra d’Oara Bautista i de Sara Fernández. L’1-3 va ser un gol fantasma molt protestat pel Vilanova.

Els intents de les d’Enric Batlle de retallar diferències no van fructificar. El quart gol de l’Areces va dur la firma d’Adriana García quan faltaven tres minuts i 41 segons per a la botzina. El Patí perdia contra un equip que, en principi, ha de ser un rival directe per la permanència.

Les nois d’Enric Batlle visitaran dissabte que ve (19.30 h) la pista del Vila-sana en la segona jornada amb l’objectiu de millorar de cara a porta.