Derrota d’un punt (69-70) del CB Sitges-La Guixeta en el Memorial Llopis

El Parets s'imposa en el primer assaig de pretemporada dels blancs

El CB Sitges-La Guixeta i el Parets van disputar un bon partit // CB Sitges

El Bàsquet Sitges-La Guixeta ja prepara la nova campanya amb compromisos de pretemporada. El primer el va disputar dissabte al pavelló de Pins Vens contra el Parets, de Segona Catalana, la mateixa categoria assolida pel conjunt blanc el curs passat, en el marc del Memorial Joan Manel Llopis. El triomf va ser visitant per un sol punt (69-70).

Amb els retorns de Nacho Velasco i d’Omar Tiam, el nivell de la plantilla del Sitges ha augmentat respecte del darrer curs i l’equip, malgrat la derrota, va oferir bones sensacions, tot i que va anar de més a menys.

El primer quart es va resoldre amb un 15-7 per al Bàsquet Sitges, que va tirar de transcions ràpides i d’una bona defensa. La superioritat dels blancs va continuar en els segons 10 minuts, quan es va veure la millor versió de l’equip. Amb 25 punts anotats, els locals van arribar a la mitja part amb un 40-21.

Els homes de Balta Molina –absent a última hora– tenien el matx encarrilat, però el Parets va reaccionar a partir d’un canvi a defensa en zona. El Sitges no va la saber atacar i ho va pagar. Amb atacs menys veloços dels locals, el quadre vallesà es va trobar més còmode en la feina de contenció.

Els problemes dels blancs es van accentuar amb una manca d’encert en el tir exterior (un de set en triples) i la dinàmica del partit va canviar.

El Bàsquet Sitges jugarà a Segona Catalana aquesta temporada // CB Sitges

Tot i que el Sitges va començar el darrer període amb 14 punts d’avantatge, l’equip va seguir minvant a partir d’una davallada important en la intensitat defensiva. No tancaven el rebot defensiu els blancs i el Parets se n’aprofitava per disposar de segones i terceres opcions de tir i anotar.

En les files visitants va destacar el nord-americà Lamar, que va fer tot un recital de bàsquet i va ser un punyal en els llançaments exteriors. Dos triples seguits seus van deixar un empat a 68 en l’electrònic a falta d’un minut i sis segons per a la botzina.

En el darrer minut, el Sitges va fallar un dels dos tirs lliures que va tenir i el Parets es va endur el triomf tot anotant de dos a 26 segons del final. De res va servir al conjunt blanc disposar de la darrera possessió.

CB SITGES-LA GUIXETA: Àngel (10), Valerio (1), Oriol (19), Fer (6), Noel (3), Bustos (2), Aleix (2); Jordi, Nacho (10) i Omar (16).

[su_box title=”Més partits dels equips del CB Sitges” style=”soft” box_color=”#516e6d”]La jornada de dissabte va tenir més partits del Bàsquet Sitges. També en el Memorial Llopis, el sènior B masculí es va imposar al Roquetes per 82-66. Els blancs van marcar les diferències en la segona meitat gràcies a tenir més fons d’armari. El sots-21 de Preferent del Sitges, per la seva part, va perdre per 68-76 contra el SESE. Els barcelonins van ser millors en els dos últims quarts i ho van reflectir en l’electrònic. Les noies també van tenir protagonisme al pavelló de Pins Vens amb el Memorial Conesa. El sènior femení –Bàsquet Sitges La Oca– va caure per 36-54 davant del Cubelles, un equip consolidat en la Segona Catalana. Més sort va tenir l’equip sub-21, que va batre el Bàsquet Pia Igualada per 61-35. Va destacar el bon partit d’Inés i Xènia, amb 17 i 14 punts, respectivament.[/su_box]