Derrota mínima (2-3) i sense transcendència del Patí Vilanova femení

El Bigues i Riells guanya a Les Casernes en un partit entretingut

Aina Martínez es disputa la bola amb una jugadora del Bigues i Riells // @HOCKEY_GRAFIAS

CP VILANOVA 2 – BIGUES I RIELLS 3
Gols: 0-1, Marta Borràs, de penal (13); 1-1, Paola Pascual, de falta directa, (29); 1-2, Marta Borràs (36); 1-3, Gemma Camp (39), i 3-2, Paola Pascual (44).

El Patí Vilanova femení va perdre ahir per la mínima (2-3) contra el Bigues i Riells al pavelló de Les Casernes. El partit era intranscendent de cara a la segona fase de la competició, la que realment compta, ja que un equip i l’altre acabaran en grups diferents. Les vallesanes estaran immerses en la lluita pel títol i les de la capital del Garraf, en la batalla per la permanència.

Sense la pressió dels punts, el partit va ser molt entretingut i dinàmic i els dos equips van donar minuts a menys habituals. Maria Córdoba, amb molèsties, i Paula Garcia, confinada, no van jugar en les files del Patí. Són dos puntals, però l’equip va donar la cara amb Paola Pascual com a líder.

El partit va servir perquè debutés el darrer fitxatge del Vilanova, Paula Molina. També va tenir minuts la jugadora del planter Regina Jiménez.

Enric Batlle va situar sota pals en la primera meitat a Maria Briva, que va estar molt solvent. El primer temps va ser molt dinàmic i amb arribades a les dues porteries.

Quan faltaven 12 minuts i mig per al descans es va avançar el Bigues amb un penal convertit per la capitana Marta Borràs. Regina Jiménez va poder empatar poc abans de la mitja part, però va rematar al pal després d’un teva-meva amb Paola Pascual.

L’empat del Patí va arribar a la segona meitat. Va ser obra de Paola Pascual en una falta directa al minut 29. La mateixa jugadora va disposar d’una altra falta directa per fer el 2-1, però no va poder batre la portera visitant.

El Bigues va tornar a posar-se per davant a través de Marta Borràs. Júlia Baldrich, que va defensar la porteria del Patí en la segona meitat, no hi va poder fer res. Blanca Angrill va desaprofitar un penal per empatar. Sí que va trobar la xarxa Gemma Camp, autora del 3-1 al minut 39.

Paola Pascual va tornar a aparèixer per marcar el 3-2 a sis minuts de la botzina. En els darrers compassos Marina Ansensi i Blanca Angrill van acaronar l’empat, però aquest ja no va arribar.