,

El 17 d’octubre de 1999, la data de l’últim derbi oficial a l’Aiguadolç entre el Sitges i el Vilanova

Els de la capital del Garraf van remuntar i van guanyar per 1-2

Marian colpeja la pilota en presència de Luismi // CASAS

L’últim derbi oficial al Municipal d’Aiguadolç entre el Sitges i el Vilanova es va jugar el 17 d’octubre de 1999. Els dos equips militaven a la Regional Preferent del curs 1999/2000. El partit pertanyia a la sisena jornada. Els de la capital del Garraf, com passarà aquest dissabte, hi van arribar com a líders. El camp es va omplir de gom a gom.

La victòria va ser per al Vilanova, que es va imposar per 1-2. Primer, al minut 32, va marcar el Sitges. Ho va fer gràcies a un xut de Marc Riba que es va empassar Lorente.

La reacció del Vilanova va arribar a l’inici de la segona meitat. David Martín, al minut 47, va empatar en una acció d’oportunisme i Miki Arjona, al minut 51, va fer l’1-2 definitiu amb un bon xut creuat després d’entrar a l’àrea pel cantó esquerre.

La mini crònica de Mundo Deportivo d’aquell derbi destacava la superioritat del Vilanova en el segon temps a partir dels dos gols.

Pel Sitges, dirigit per Eusebio Corpa, van jugar Baltà, Serra, Gonzálvez, Enrique, Furró, Marian, Rafa Porras, Martín (Crespo), Marc Riba (Gil), Guillén (Rigola) i Canals (Suárez).

El Vilanova va jugar amb Lorente, Marc Albareda, Valldosera, Israel, Carlos Martínez, Coque, Luismi, Arturo, David Martín (Requero), Arjona i Carles Martínez (Sergio). L’entrenador era Josep Alonso.

A final de la temporada el Vilanova va ascendir i el Sitges va perdre la categoria.