Search
Close this search box.
,

El blaugrana Aleix Gómex porta el seu campus d’estiu a Vilanova

La cita, del 27 de juny al 2 de juliol amb participants d'11 a 18 anys

Aleix Gómez va regalar una samarreta seva a Blanca Albà, regidiora d'Esports de Vilanova // G.M.CH.

El blaugrana Aleix Gómez, un dels millors extrems del món, portarà el seu campus d’estiu d’handbol a Vilanova i la Geltrú. La cita serà del 27 de juny al 2 de juliol amb tres ubicacions: el pavelló Isaac Gálvez, la platja de Ribes Roges i la casa de colònies Can Foix.

Hi haurà participants d’entre 11 i 18 anys de fins a set comunitats autònomes. Les inscripcions ja estan tancades. Fins i tot, hi ha llista d’espera per si hi ha alguna baixa.

La presentació del campus es va fer ahir a la tarda a la sala de premsa de l’Ajuntament de Vilanova.

No hi va faltar Aleix Gómez, que va estar acompanyat per Blanca Albà, regidora d’Esports del Consistori de la capital del Garraf; Jordi Safont, president del Club Handbol Vilanova, i Joan Costa, director general del campus.

Albà va agrair a Aleix Gómez haver escollit Vilanova i va destacar el paper de l’Handbol Vilanova com a promotor d’aquest esport a la ciutat. La regidora d’Esports veu el campus com “una oportunitat de promoció de la ciutat amb l’apadrinament d’un dels millors jugadors del món”.

Aleix Gómez va dir que tenia molt clar que “el campus havia de ser a Vilanova. Qui hi participi s’ho passarà molt bé, aprendrà molt i gaudirà de la ciutat. El record serà per a sempre”.

Joan Costa va destacar que treballaran aspectes tècnics i tàctics amb professionals nacionals i internacionals del món de l’handbol. També va donar rellevància a la part de lleure i les colònies que viuran els i les participants.


D’esquerra a dreta, Safont, Gómez, Albà i Costa // G.M.CH.

Comparteix la notícia