Search
Close this search box.
,

El Campus Aleix Gómez porta a Vilanova alguns dels recents campions d’Europa

Els organitzadors superen les expectatives previstes

Aleix Gómez, a la banqueta, ben atent en la sessió de divendres // G.M.CH.

Dika Mem, Thiagus Petrus, Luis Frade, Leo Maciel i Ángel Fernández, cinc recents campions d’Europa amb el Barça d’handbol, van passar per Vilanova entre el 27 i el 2 de juliol.

Ho van fer en el marc del campus d’estiu que el també jugador culer Aleix Gómez va dur a terme a la capital del Garraf.

Durant sis dies 56 nois i 17 noies van combinar les sessions de tecnificació d’handbol amb activitats de lleure diverses.

Segons Joan Costa, director general del campus, “hem superat les nostres pròpies expectatives. A banda de l’handbol, hem volgut que la canalla marxi cap a casa amb una experiència similar a la que els podria donar unes colònies”.


Dika Mem, divendres passat al pavelló Isaac Gálvez // G.M.CH.

Aleix Gómez, un dels millors extrems del món, no només va posar el nom al campus. Va conviure dia a dia amb totes i tots els participants.

“Ha fet una feina brutal i s’ha involucrat des del primer moment. Durant aquests dies ha estat una mena de pare per a la canalla”, apunta Joan Costa.

En l’staff tècnic també va destacar la presència de Daniel Dujshebaev, subcampió d’Europa amb el Kielce.

Des de l’organització fan un agraïment al Club Handbol Vilanova, a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i als patrocinadors que els han acompanyat en la celebració d’aquest primer Campus Aleix Gómez.

Comparteix la notícia