El CB Sitges-La Guixeta comença la segona volta amb un triomf lluny de Pins Vens

Els blancs guanyen el Corbera Negre per 47-63

El CB Sitges va tercer a la taula // CB SITGES

El CB Sitges-La Guixeta va començar dissabte la segona volta al grup 6 de Segona Catalana amb un triomf per 47-63 sobre el Corbera Negre.

El primer quart no va ser lluït. Els dos equips van estar espessos. El Sitges va acabar anotant un triple per arribar al minut 10 amb tres punts d’avantatge: 10-3.

Els de Pins Vens van començar a marcar les diferències en el segon període, quan van incrementar la intensitat defensiva. Així les coses, van arribar al descans 10 punts per sobre.

Després de la mitja part, el Corbera va arribar a capgirar el marcador amb un parcial d’11-0, però el Sitges va saber-se refer per mantenir les diferències a la mitja hora de joc: 31-41.

En l’últim quart els blancs van controlar el tempo del joc i van aconseguir la màxima renda (+16), amb la qual van arribar a la botzina final.

Dissabte vinent, el Sitges, tercer a la taula, rep el Gelida, cinquè. El club fa una crida a l’afició per anar a Pins Vens a donar suport a l’equip.