El CB Sitges-La Guixeta fa el millor partit de la temporada i guanya el Reus Deportiu

Els blancs, molt dinàmics, superen els roig-i-negres per 65-91

El Sitges va quallar el millor partit de la temporada // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta va fer dissabte el millor partit de la temporada i va imposar-se per 65-91 a la pista del Reus Deportiu en un compromís pendent de la jornada 15 al grup 6 de Segona Catalana.

Els blancs es van sobreposar de la millor manera a les baixes d’Omar Thiam i Mauro Pérez

El partit va arrencar amb un Reus molt endollat, amb transicions ràpides i encert en els llançaments llunyans.

Així i tot, el Sitges va mantenir el tipus per tancar el primer quart només un punt per sota (20-19).

La benzina se li va acabar al Reus en el segon període. Els blancs van pujar un esglaó en defensa per activar bones recuperacions i sortir al contracop.

El resultat va ser un parcial de 9-19 per al Sitges, que va marxar al descans amb nou punts d’avantatge (29-38). Va ser un cop de puny sobre la taula amb tota regla.

A la segona meitat, els de Pins Vens van mantenir un bon to per impedir la reacció del Reus. El joc dinàmic i ràpid del Sitges va continuar marcant les diferències amb parcials de 14-22 (tercer quart) i 22-31 (últim quart) per al 65-91 definitiu.

En l’equip sitgetà van Oriol Camprubí (20 punts), Jan Carrión (18 punts), Nacho Velasco (14 punts, cinc rebots i set assistències), Bustos (11 punts) i Àngel Miguelsanz (11 punts i 10 rebots).

Ara li venen dos partits seguits al Sitges, tots dos a casa. Divendres (21.00 h), en un altre partit pendent, rep el Veterans Salle Reus i diumenge (17.45 h), el Manyanet Reus.