El CB Sitges-La Guixeta tanca la temporada amb una còmoda victòria

Els blancs, ja campions, s'imposen al Viladecans per 91-67

El CB Sitges-La Guixeta s'ha endut el títol al grup 3B de Segona Catalana // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta, ja campió al grup 3B de Segona Catalana, va posar el punt final a la temporada amb un triomf per 91-67 sobre el Viladecans.

Com en el partit de la setmana anterior, les baixes van condicionar el joc dels dos equips. En aquesta ocasió els blancs van tenir les absències de Fernando Albaladejo, Omar Thiam, Aleix Ruiz i Mauro Pérez.

Amb l’aportació dels sub-21 Pau Cabezas i Nil Belmonte, l’equip sitgetà només va disposar de nou jugadors. Tot i això, el partit es va decidir en el primer quart.

Un Sitges endollat en els tirs de tres (cinc en el primer quart) va aprofitar la manca d’encert des del perímetre del Viladecans. A més, als visitants els va fer mal la defensa en zona conservadora plantejada pels de Pins Vens.

També va ser molt important el domini en el rebot defensiu, faceta en la qual va ser protagonista Àngel Miguelsanz. El quart va acabar amb un 28-8 pel Bàsquet Sitges.

El segon període va ser més igualat. Les transicions ràpides dels blancs van desaparèixer durant uns minuts i el Viladecans va estar més encertat en el tir exterior, aconseguint anotar tres triples per reduir l’avantatge dels locals a 10 punts (39-29 faltant quatre minuts per arribar a la mitja part).

Ara bé, un parcial d’11-0 en els darrers tres minuts, va permetre al Sitges marxar al descans amb un 52-32.

El tercer quart va ser molt semblant al primer. De nou els blancs es van posar les piles en el contraatac i van recuperar la punteria en el tir exterior (novament cinc triples).

Així les coses, la diferència es va eixamplar fins als 29 punts, 73-44. En el darrer període, els dos equips van jugar més relaxats. El Sitges va arribar a dominar de 37 punts.

Finalment, una ratxa de tres triples del visitant Victor Boga van maquillar una mica el resultat final (91-67).

En el Sitges van destacar Oriol Camprubí (16 punts), Valerio Siriaco (15 punts), Bustos (13 punts) i Àngel Miguelsanz (nou punts, 12 rebots i quatre assistències).

De cara al curs que ve, el club intentarà mantenir el nucli de l’actual equip, reforçat amb incorporacions del sub-21 per mantenir la bona dinàmica demostrada fins ara.