Search
Close this search box.

El central Sebastián Echavarría es converteix en el novè fitxatge del Vilanova

Arriba procedent del Múrcia Imperial, de Tercera Federació

Sebastián Echavarría és nou jugador del Vilanova // INSTAGRAM CF VILANOVA


El Vilanova ja té lligat el primer dels dos centrals que han d’apuntalar la línia defensiva.

Es tracta de Sebastián Echavarría, barceloní d’origen colombià que arriba procedent del Múrcia Imperial, equip de Tercera Federació i filial del Múrcia, tot i que una lesió va impedir-li jugar. Segons fonts del Vilanova, el conjunt vermell va mantenir-li les condicions amb les quals el van fitxar i ara l’incorporen perquè ja està recuperat per poder competir.

“És un central dretà que ve avalat per David Sánchez, el seu tècnic en l’últim curs, i amic meu”, diu Pirri, director esportiu del Vilanova. “Les referències que tenim d’ell són immillorables. Ens ha d’aportar contundència, seguretat i lideratge. És potent en el joc aeri i té una gran potència física”, continua.

Fa uns dies, segons Pirri, Sebastián Echavarría va ja va estar a l’Estadi dels Alumnes Obrers i, fins i tot, es va reunir amb el tècnic Vilagut. “Des del primer moment es va mostrar predisposat a venir cap aquí”, apunta el director esportiu blanc-i-blau.

Sebastián Echavarría, de 22 anys, cobreix la vacant que havia deixat lliure Iván Torres amb la marxa al Prat, de Tercera Federació. És el novè fitxatge del Vilanova per al curs 2023/2024.

Comparteix la notícia