Search
Close this search box.

El Club Gimnàstica Vilanova arrenca amb bon peu en la Copa Catalana de categories base

Destaquen tres ors i dues plates en categories individuals

El Club Gimnàstica Vilanova va obtenir uns bons resultats a Salt // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va obtenir vuit podis, tres ors i dues plates en categories individuals i un or, una plata i un bronze per equips en la primera fase de la Copa Catalana en categories Base 1,2,3,4 i 5, disputada el cap de setmana passat a Salt.

En la categoria Base 1P, Lucía León, Alma León, Paula Pérez i Chloe Santos van guanyar el bronze en la classificació per equips.

En categoria Base 2P, Ainet Grau va guanyar l’or a la general sent segona en les paral·leles i terra. Juntament amb Valeria Martínez (setena a la general), Lola Gutiérrez (primera en salt) i Greta Mazzeo van guanyar la plata per equips.

En categoria Base 2G, Berta Estrada va fer-se amb la plata a la general i va ser segona a la barra. Va fer equip amb Rim Chemlali, Irene Mazzeo i Chloe Ferrerira per aconseguir la vuitena posició per equips.

En la categoria Base 4P, Queralt Carmona es va endur la plata sent primera en salt i a la barra i segona a terra. Lara Graziadei va ser cinquena a la classificació general.

En categoria Base 4G, Alba Almirall es va penjar l’or a la classificació general i va quedar segona a la barra. Nera Pascual va finalitzar en la cinquena posició i va ser primera a la barra i quarta en salt. Paula Domínguez (cinquena a la barra), Nahia Miret (quarta en paral·leles) i Elena Mazzeo van completar l’equip per adjudicar-se l’or col·lectiu.

En categoria Base 5P, Noa Rosalén va guanyar l’or a la general, aconseguint la primera posició en salt i a la barra.

Comparteix la notícia