,

El Club Gimnàstica Vilanova obté 12 podis en el Torneig Osonagym de Vic

L'equip de la categoria Base 5G, primer classificat

L'equip de la categoria Base 5G va ser primer // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va pujar 12 vegades del podi entre la classificació general i la d’aparells en el XII Torneig Osonagym, celebrat a Vic durant el cap de setmana.

L’equip de la capital del Garraf hi va participar amb dos equips entrenats per Encarni Adsuar, un en categoria Base 5P i l’altre, en categoria Base 5G

En la categoria Base 5P va destacar Lara Dodds, primera en la classificació general i segona en salt.

També va brillar Laia Mallén, segona a la classificació general, primera en salt, segona en paral·leles i segona a terra. Carla Ballester va ser 39a a la classificació general.

En la classificació per equips les tres gimnastes van aconseguir la quarta posició.

En la categoria Base 5G, Natasha Craven va ser tercera a la classificació general, primera en paral·leles i tercera a la barra i a terra.

Anna Giralt, per la seva part, va quedar cinquena a la classificació general i segona a terra.

María Moreno i Ariadna Pellicer van finalitzar en la 20a i la 54a posició de la general, respectivament.

Les quatre gimnastes van finalitzar en la primera plaça de la classificació per equips.

L’equip de la categoria Base 5P també va fer un bon paper i va acabar quart // CG VILANOVA