,

El Club Gimnàstica Vilanova obté 29 medalles al Torneig Nacional d’Hostalets de Balenyà

En la categoria Base 9 queda segon en la classificació per equips

El Club Gimnàstica Vilanova va estrenar el cicle competitiu de 2024 amb grans reultats // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va estrenar el cicle competitiu de 2024 el cap de setmana passat amb 29 medalles al Torneig Nacional Vila Hostalets de Balenyà.

En la categoria Base 7, Sabrina Royo va ser segona en salt i en terra en la classificació per aparells.

En la categoria Base 9 Laia Mallén va endur-se el bronze en la classificació general amb un segon lloc a les paral·leles i a la barra. Natasha Craven, per la seva part, va quedar quarta amb un tercer lloc a les paral·leles. Adriana Genís i Lucia Cortés van completar el conjunt de Base 9 del Club Gimnàstica Vilanova, que va acabar segon per equips.

En la categoria Via Olímpica 1 Leyre Lozano va guanyar l’or en ‘all around‘ i va quedar primera en salt i a la barra i tercera a les paral·leles.

D’altra banda, en la categoria Via Olímpica 2 Neus Massana va apuntar-se l’or de la general amb un segon lloc a les paral·leles i a terra i una tercera plaça en salt. Ariadna Gol es fa amb la plata ‘all around‘ i va quedar primera en salt i segona a la barra.

Ona Pons, per la seva part, va guanyar la medalla de plata en terra en Via Olímpica 3, mentre que Gala Martínez va ser bronze en la general, segona a les paral·leles i tercera a terra en Via Olímpica 4.

Finalment, en la categoria Via Olímpica 5, Carlota Moreno va guanyar l’or ‘all around‘ i va ser primera a la barra i a terra, segona en salt i tercera a les paral·leles. Greta Jasanada va ser quarta de la general i primera a les paral·leles.