Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova obté tres medalles en la 3a fase de la Copa Catalana Base 6-9 GAF

Laia Mallén i Sabrina Royo, plata, i Natasha Craven, bronze

Laia Mallén i Natasha Craven // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va emportar-se dues medalles de plata i una de bronze en la tercera fase de la Copa Catalana Base 6-9 GAF. La prova es va disputar a Hostalets de Balenyà el cap de setmana passat.

Laia Mallén va pujar al segon calaix del podi en categoria Base 9 amb un segon lloc a la barra d’equilibris i Natasha Craven va ser tercera de la general sent també tercera a les paral·leles. Totes dues més Adriana Genís i Lucía Cortés van quedar quartes per equip.

Sabrina Royo, per la seva part, es va penjar la plata en Base 7 amb un tercer lloc a les paral·leles.

Van completar la delegació del Club Gimnàstica Vilanova Diana Ruiz (cinquena a la barra en la categoria Base 8P) i Jana Bieto, que va competir en Base 6G.

També va haver-hi competició en gimnàstica artística masculina, tot i que el Club Gimnàstica Vilanova tenia baixes per lesió. En categoria Promoció 5, van destacar el primer lloc a les paral·leles i la tercera plaça al poltre amb arcs de Martí Gelida i la vuitena posició de Rubén Pecellin a la barra fixa.

En categoria Promoció 2, Adrián Acero va ser vuitè en salt i a les anelles, i en Via Olímpica 8, Oriol Garcia va acabar setè de la general, amb un quart lloc en salt i una cinquena plaça a terra i a la barra fixa.

Comparteix la notícia