Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova obté tres títols de campió de Catalunya en l’Autonòmic de Base i GAM 2024

Cinc subcampionats i fins a 36 medalles, la resta del botí

Els resultats del CG Vilanova van ser molt positius // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va aconseguir tres títols de campió de Catalunya en l’Autonòmic de Base i GAM 2024, celebrat el cap de setmana passat a Rubí. La delegació del conjunt de la capital del Garraf també va apuntar-se cinc subcampionats i un total de 36 medalles, comptant els diferents aparells.

Vera López va ser campiona de Catalunya en categoria base 3G GAF amb un altre or a la barra d’equilibris. També va endur-se el títol sent el millor en la general Llibert Vilaubí en Promoció 4 GAM. La seva sensacional actuació la va arrodonir penjant-se l’or a les anelles i en salt i la plata en paral·leles i barra fixa. L’altre campió de Catalunya va ser David Planas, que es va imposar en Promoció 5 GAM sent plata a terra, a les anelles i a les paral·leles.


 

Els subcampionats autonòmics van dur la firma de Valèria Martínez (Base 2P GAF), sent plata també en salt i a les paral·leles; Berta Estrada (Base 2G GAF), amb un or a la barra i sengles plates a les paral·leles i a terra; Noa Rosalén (Base 5P GAF), obtenint un or en salt i a les paral·leles; Sabrina Royo (Base 7 GAF), amb un or a la barra, i Laia Mallén (Base 9 GAF).

Més resultats:

Categoria Base 3G GAF
Philippa Strobl, plata a les paral·leles i quarta a la general.
Noa Terrada, bronze a les paral·leles.

Categoria Base 1P GAF
Alma León, bronze en terra.

Categoria Base 3M GAF
Edith Sans, bronze a la barra i quarta a la general.
Olivia Lemberger, bronze a les paral·leles.

Categoria Base 4P GAF
Queralt Carmona, plata en salt.

Categoria Base 4G GAF
Nerea Pascual, or a la barra
Elena Mazzeo, plata a les paral·leles.
Alba Almirall, bronze a les paral·leles i quarta a la classificació general.

Categoria Base 5G GAF
Marina Trinidad, bronze en salt.

També van participar en el Campionat de Catalunya Chloe Santos, Lucía León, Greta Mazzeo, Lola Gutiérrez, Chloe Ferreira, Naia Arbiol, Júlia Horta, Nahia Miret, Jana Bieto, Natasha Craven, Guilian Broca, Adrián Acero, Rubén Pecellín i Oriol Garcia.

Comparteix la notícia