Search
Close this search box.

El Club Gimnàstica Vilanova obté un or, una plata i tres bronzes en l’Estatal Base

Noa Rosalén, subcampiona en Base 4 tot imposant-se a la barra

Les representants del Club Gimnàstica Vilanova a Lanzarote // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va saldar amb un or, una plata i tres bronzes la participació en el Campionat Estatal Base de Gimnàstica Artística Femenina, celebrat de 21 al 15 de juny a Lanzarote. Hi va concórrer amb 12 integrants.

Va destacar Noa Rosalén en Base 4. Va ser subcampiona d’Espanya a la classificació general, campiona a la barra i cinquena en paral·leles.

En Base 1, Leyre Lozano va ser cinquena a la general i en paral·leles; June Mejías va concloure sisena a la barra i vuitena a terra, i Berta Estrada va quedar setena en paral·leles. La suma de les puntuacions les va fer pujar al tercer calaix del podi per equips penjant-se la medalla de bronze.

En categoria Base 5, Sabrina Royo va guanyar el bronze en salt i va ser setena en paral·leles.


En Base 6, Laia Mallén es va endur el bronze a la barra i va ser setena a terra. Adriana Genís, per la seva part, va aconseguir la millor nota en paral·leles i Berta Figuerola va ser onzena en salt.

En Base 3, Queralt Carmona va ocupar el 18è lloc de la general i Cloe Lirola, el 15è en paral·leles.

D’altra banda, en categoria Base 8, Alba González es va quedar a les portes del podi amb la quarta posició de la general i en salt.

En Base 9, Natasha Craven va ser onzena a la general i sisena a terra.

El club valora molt positivament aquests resultats. Lídia Castillejo, Encarni Adsuar i Nàdia López van acompanyar les gimnastes com a entrenadores.

Comparteix la notícia