Segueix-nos

Nàutica

El Nàutic Vilanova reprèn la competició de Vela Lleugera amb el Trofeu CeX

Les obres en la seu social havien impedit durant dos anys la celebració de cap prova | El local Ferran Sotres, un dels guanyadors

La competició de vela lleugera va tornar a aigües vilanovines

El Club Nàutic Vilanova va tornar a organitzar una competició de Vela Lleugera després de dos anys sense poder-ho fer a causa de les obres de remodelació del nou edifici social, que està pràcticament enllestit. La cita va ser durant aquest cap de setmana amb la celebració del Trofeu CeX Vilanova, de Nivell 2 de Làser Radial i Làser 4.7.

Hi van participar 67 regatistes, 41 de 4.7 i 26 de Làser, de nou equips del litoral català: CN Cambrils, CN Salou, CN Coma-Ruga, CN Garraf, CN El Masnou, CN Sant Feliu de Guíxols, CN Vilassar de Mar i CN Vilanova.

El trofeu va disputar-se entre dissabte i diumenge. El primer dia només es va poder celebrar una mànega per a les dues classes a causa de la manca de vent. Diumenge les condicions no van millorar gaire, fins al punt que es va haver de fer un ajornament de la competició a primera hora. Sortosament, passada la una del migdia es va aixecar un component tècnic de garbí que va permetre fer dues mànegues més.

El local Ferran Sotres, un dels guanyadors

En la general de la classe Làser 4.7 es va imposar Ferran Sotres, del Club Nàutic Vilanova, seguit de Santi Alberto, del CN Cambrils i Bosco Mañas, del CN El Masnou. Cal destacar també el primer lloc de Ferran Sotres en la categoria menys 18 anys i de Paula Figueras, del CN Salou, de menys 18 femení. També en 4.7, Pol Font, del CN Arenys de Mar, va quedar primer de menys 16 masculí i Noa Schärf, vencedora en femení.

En la general de la classe Làser Ràdial, Virgínia Guillermo, del CN Garraf, va guanyar la prova, seguida d’Arnau Gelpí, del CN Arenys de Mar, i de Sergi Sevil, del CN Cambrils. Arnau Gelpí també va ser el primer en categoria de menys 19 anys i Valentina Menescal, del CN Vilassar de Mar, la campiona en menys 21 anys.

El lliurament de premis va posar el punt final a la competició

Un cop represa l’activitat de Vela Lleugera, el Club Nàutic Vilanova descansa uns dies, però l’1, el 2, el 8 i el 9 de febrer, acollirà el Campionat de Catalunya – Trofeu Audi Vilamobil de les classes 420, 470 i Europe.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Nàutica