Segueix-nos

Hoquei patins

El Club Patí Vilanova femení sub-15, a punt per participar en l’Eurockey Cup

L’equip debuta aquest divendres a Blanes

L'equip femení sub-15 del Patí Vilanova // CPV

El Club Patí Vilanova femení sub-15 disputa a partir d’aquest divendres l’Eurockey Cup, el Campionat d’Europa oficiós de la categoria. La cita és a Lloret de Mar i Blanes. Per primer cop l’hoquei femení és protagonista en aquest torneig.

Les de la capital del Garraf parteixen del grup E, juntament amb el Caldes, el Manlleu, el Vila-sana, el Cornedo italià i l’ECU RHC anglès. Els sis equips s’enfrontaran en una lligueta a una sola volta. Els dos primers disputaran la gran final dilluns. El Patí Vilanova s’estrena aquest divendres (18.20 h) contra l’ECU RHC.

Juanjo Ferrer, entrenador del conjunt de la capital del Garraf, parla de la participació a l’Eurockey Cup de l’equip sub-15 del club “com una gran experiència per totes les jugadores. A partir d’aquí anirem a totes per aconseguir tan bons resultats com sigui possible”.

Segons Juanjo Ferrer, “és una gran notícia que l’Eurockey Cup també aposti per a l’hoquei femení. A més, la Federació Espanyola de Patinatge aquest any exerceix de coorganitzador, cosa que encara li dona més rellevància. Ens fa una gran il·lusió anar a un torneig que volem tornar a portar a Vilanova en el futur”.


Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins