El Club Patí Vilanova femení sub-15 es proclama campió de l’Eurockey Cup

Les de la capital del Garraf superen el Caldes per 5-2 en la final

Les jugadores del Patí celebren el títol // GORDON MORRISON

El Club Patí Vilanova s’ha proclamat campió, aquest matí, de l’Eurockey Cup sub-15 femenina, l’Europeu oficiós de la categoria.

Les de la capital del Garraf han posat el llaç a un torneig rodó tot desfent-se del Caldes per 5-2 en la gran final, disputada a Lloret. Noa González ha destacat amb tres gols.

Una transició ràpida del Caldes li ha permès inaugurar el marcador en els compassos inicials del matx a través d’Ariadna Quintero, però no ha trigat a empatar el Patí. Ho ha aconseguit gràcies a Noa González, que ha recuperat la bola a mitja pista i no ha fallat en l’un contra un amb la portera rival.

Amb aquest empat a un s’ha arribat al descans. Dos minuts després de la represa ha repetit Noa González per posar per davant el Vilanova en rematar una passada interior de Jana Tarela.

El Caldes ha replicat mitjançant Ariadna Quintero, golejadora altre cop amb una internada des del cantó dret, però Irina Pérez ha fet bona una jugada embolicada a l’àrea del conjunt vallesà per anotar el 3-2 per al Patí.

Jana Tarela ha incrementat la renda de les de la capital del Garraf fins al 4-2 a set minuts per a la botzina, quan ha convertit un penal. La rúbrica al triomf i al títol del Patí ha estat de Noa González a passada, novament, de Jana Tarela.

La totalitat del Patí Vilanova femení sub-15 // EUROCKEY CUP

Un cop acabat el partit les jugadores del Vilanova ho han celebrat sobre la pista amb abraçades, fent pinya i al crit de ‘campiones, campiones’. No hi havia per a menys.

El nom del club vilanoví estrena el palmarès de la categoria femenina sub-15 del torneig, que es disputava per primera vegada.

Juanjo Ferrer i Rebeca Sánchez, com a integrants del cos tècnic, han liderat un equip que demostra que el planter femení del Patí Vilanova promet.

El conjunt de la capital del Garraf no ha perdut cap partit en tota l’Eurockey Cup. Va liderar la fase de grups amb cinc triomfs en cinc compromisos i s’ha desfet del Caldes, que havia quedat segon, en el duel pel títol.