Search
Close this search box.
,

El Critèrium du Dauphiné, segon banc de proves per a Marc Soler de cara al Giro

El vilanoví es trobarà amb recorreguts alpins de gran desgast

Marc Soler, en la Vuelta a Burgos // PHOTO GOMEZ SPORT / MOVISTAR TEAM

El Critérium du Dauphiné, a França, serà a partir d’aquest dimecres el segon banc de proves per al vilanoví Marc Soler en la preparació per arribar en la millor forma possible al 3 d’octubre, quan arrencarà el Giro d’Itàlia, on exercirà de líder de l’equip Movistar. El retorn del ciclista de la capital del Garraf a la competició després del confinament es va porduir en la Vuelta a Burgos entre el 28 de juliol i l’1 d’agost.

Alejandro Valverde i Enric Mas, els altres dos puntals de la formació de Telefònica, també estaran en la Dauphiné, l’assaig final de cara al Tour de França, previst del 29 d’agost al 20 de setembre, sense la participació de Soler.

L’edició 2020 del Critérium du Dauphiné es disputarà en cinc dies amb recorreguts alpins d’un gran desgast.

Aquest dimecres Soler i tot el pilot hauran de completar una primera etapa de 218,5 quilòmetres que unirà Clermont-Ferrand i SaintChristo-en-Jarez. El tram inicial inclou el Col du Béal, de Segona Categoria, i en els últims 60 quilòmetres hi ha quatre pujades més, totes de Quarta Categoria.

L’etapa de dijous acabarà al Col de Porte, de Categoria Especial, on els ciclistes arribaran per completar un dia amb 135 quilòmetres. La pujada final té gairebé 18 quilòmetres al 6,2% i en la part final arriba a un 10%. De la jornada de divendres destaca l’ascensió a la Madeleine, també de Categoria Especial, i una altra arribada en pujada a Saint-Martin-de-Belleville, un port de Primera.

Per al cap de setmana, més muntanya. Dissabte, cinc ports, destacant el Bisanne, de Categoria Especial, i diumenge, vuit més, amb menció especial per al Col de Romme (Especial), la Colombière (Primera) i el Col des Aravis (Segona).

La carrera s’emetrà per Eurosport 2 i per Teledeporte.

Comparteix la notícia