,

El Cros de Sant Pau reuneix prop de 500 persones a Sant Pere de Ribes

La prova obre la Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès 2023

Tres atletes, arribant a la meta // LOLA IRACHETA

El Cros de Sant Pau va aplegar, diumenge, 466 participants a Sant Pere de Ribes en la prova que va obrir el calendari de la 10a Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès. L’entitat GER va encarregar-se de l’organització.

La plaça Marcer va tornar a ser l’epicentre de la trobada, que va dividir-se en tres modalitats: la Mitja Marató, el Cros i la Caminada Popular. Les tres opcions donaven l’oportunitat d’apuntar-s’hi a persones de diferents perfils, tan competitius com més populars.

Josep Morales (Deporunners) va ser el guanyador absolut de la Mitja Marató amb un temps de 01:49:55. Van acompanyar-lo al podi Marc Conesa, del CE Penedès, que va fer un registre de 01:56:01 i Marçal Agut, del CN Vilafranca Triatló, amb un temps de 02:01:15.

En dones va imposar-se Lídia Ramos (Blue Motors Geo) aturant el cronòmetre després de dues hores, 28 minuts i 45 segons. En segon lloc, va quedar la corredora independent Marta Bover amb un temps de 02:45:11. Jazmín Viviani (Deporunners) va ser tercera després de completar el traçat en 03:03:59.

Al Cros va vèncer Arnau Montaner, de l’Esportiu Penedès. El seu temps va ser de 57 minuts i 50 segons. Agustín Cáceres, del Deporunners, va quedar segon amb un registre d’una hora, tres minuts i 34 segons. Va tancar el podi Martí Fontdecabra (AE Talaia), que va necessitar una hora, cinc minuts i 17 segons.

En dones, Gisela Carrión (Brooks Trail Runner) va ser la primera amb un temps d’una hora, set minuts i 53 segons. Aida Pérez i Mireia Fumenal, totes dues del Deporunners, van completar el podi amb uns registres de 01:21:37 i 01:23:12, respectivament.

Les fotos del Cros de Sant Pau i les classificacions es poden consultar al web de la prova: entitatger.cat/cros-de-sant-pau-2023/