El Cubelles es retroba amb la victòria amb un solitari gol de Gerard Fernández

El Sitges, més líder, remunta i guanya amb un jugador menys

L'onze inicial del Cubelles de dissabte // TWITTER CF CUBELLES

El Cubelles es va retrobar amb la victòria dissabte al grup 2 de Segona Catalana en derrotar l’Òdena per 1-0. Els de Xavi Vilagut havien encadenat tres jornades sense vèncer (una derrota i dos empats).

L’únic gol del partit va arribar al minut 19 i va ser obra de Gerard Fernández, que va aprofitar una passada de Sola.

El partit va ser intens, però amb poques ocasions. El Cubelles va mantenir la renda per endur-se un important triomf.

També va guanyar el Sitges, que ahir es va desfer del San Mauro per 1-3 i continua llançat com a líder sòlid. Carlitos i Víctor Morillas van brillar novament el dia que faltaven dos puntals com Cubedo i Geri, sancionats.

Els de Luri Sorroche es van quedar amb 10 homes per una targeta a vermella a Frutos al minut 34 i van haver de remuntar un gol inicial dels locals, que van estrenar el marcador al minut 61.

Tot i estar amb un home menys, de seguida va marcar Carlitos per fer l’1-1. Víctor Morillas va avançar el Sitges al minut 74 i Carlitos va repetir poc després per establir l’1-3 final de falta.

Els d’Aiguadolç ja tenen vuit punts de diferència respecte del segon, precisament, el San Mauro.

El Sitges celebra el triomf d’ahir // UE SITGES

L’Olivella va perdre dissabte per 3-2 al camp del Prat B. Àlex Casañola va avançar els de Rafa Porras al minut nou i els locals van empatar poc abans de la mitja hora.

A la represa, dos gols del Prat B en un parell de minuts –59 i 61– van dibuixar un 3-1 en l’electrònic que posava molt coll amunt el partit per als del Garraf.

Edgar Garcia va tancar el marcador amb el 3-2 final al minut 70.