El Cubelles i el Sitges continuen ferms i sumen una victòria més

La Penya Jove perd per la mínima (2-1) al camp de l'Atlètic Vilafranca

El Cubelles celebra el triomf de dissabte // CF CUBELLES

No abaixen el ritme el Cubelles i el Sitges al subgrup 3B de Segona Catalana. Tots dos equips es mantenen al capdavant de la taula després de sumar, dissabte, un triomf més.

L’ara líder Cubelles es va desfer del Santfeliuenc B per 2-1. La posada en escena dels de Capa va tornar a ser molt bona i Adrià Robert, de penal, i Sola van obrir el marcador amb dos gols, el primer al minut sis i el segon al minut 23.

En la segona meitat el guió va ser similar. El Cubelles va disposar d’ocasions per incrementar la renda, però va perdonar i va acabar tragant saliva. En la recta final del matx, els visitants van rematar al pal i van fer el 2-1 definitiu.

El Sitges, segon a la taula, es va desfer del Cabrils per 2-0 amb un gol en cada meitat. Jota va fer el primer avís dels d’Aiguadolç i Doblas, el segon amb una rematada al pal.

Va tenir premi el Sitges al minut 36 a través de Jota. Fins al descans, el Cabrils només va tenir una ocasió, mentre que Pascua i Sacris ho van provar per als de Toni Salido.

El 2-0 va arribar al minut 59 i va dur la firma de Pascua, que ja suma sis dianes a la Lliga. La reacció dels visitants no va arribar. Doblas va estar a punt de fer el gol de la tarda amb un xut al travesser des del mig del camp.

L’onze inicial del Sitges de dissabte // UE SITGES

La Penya Jove també va jugar dissabte i va perdre per 2-1 al camp de la Fundació Atlètic Vilafranca. Els de Zigor Bengoa van donar la cara fins al final sense obtenir recompensa.

Els locals van marcar l’1-0 al minut 16 a través de Gerard Palau, però de seguida va replicar Jordi Montesinos per al conjunt roquetenc. El gol del triomf dels locals va aconseguir-lo l’exjugador del Vilanova Oriol Boada al minut 55.

La victòria se li continua resistint des de fa dies a la Penya Jove, que paga errades puntuals, no guanya des de l’1 d’octubre i és cuer.