El Cubelles, obligat a remar des del principi, empata (1-1) al camp de l’Aldeana

Carlitos, amb un golàs de falta, iguala un matiner gol dels locals

L'onze inicial del Cubelles de dissabte // CF CUBELLES

El Cubelles va empatar a un dissabte al camp de l’Aldeana. Un gol matiner dels locals en el primer minut va obligar els de Capa a remar a contracorrent des del principi.

L’1-0 va anar acompanyat d’una bona posada en escena de l’Aldeana. El pla de partit de Capa se’n havia anat en orris amb el gol en contra, però l’equip va anar creixent i va trobar el fil superat el quart d’hora inicial.

El premi a les millores del Cubelles va arribar al minut 34 amb l’empat, obra de Carlitos que va convertir en gol una falta lateral. La pilota va entrar pel pal curt, sorprenent el porter local.

La segona meitat va seguir un guió similar a la primera. Va arrencar millor l’Aldeana i el Cubelles va tornar a anar de menys a més. Tot i haver-hi ocasions a les dues porteries, el marcador ja no es va tornar a bellugar.

El pitjor de la part final del matx va ser l’expulsió per doble groga de Biel. Els blaus van novens amb 16 punts, set menys que el líder Cambrils Unió.