El Cubelles recupera el lideratge amb una remuntada (1-2) a Vilafranca

El Sitges també fa els deures tot superant (3-0) la Penya Jove

El Cubelles festeja el triomf de dissabte // CF CUBELLES

El Cubelles va recuperar dissabte el lideratge en el subgrup 3B de Segona Catalana tot guanyant la Fundació Atlètic Vilafranca (1-2) en un duel directe per la primera plaça.

Aquest cop als de Capa els va tocar remuntar un 1-0 advers, obra de Joan Mata al minut sis en un contracop letal.

Amb el gol rebut, el Cubelles es va apoderar del control del partit i va buscar l’empat. Finalment, va tenir premi gràcies a un penal transformat per Adrià Robert.

La segona meitat va ser oberta fins que van tornar a marcar els blaus a través d’Iván Valero al minut 73. A partir d’aquest moment, el Cubelles va aconseguir que passessin poques coses per acabar l’any al capdavant de la taula.

El Sitges, segon a la taula, també va fer els deures dissabte tot doblegant la Penya Jove per 3-0 en el derbi del cap de setmana en la categoria.

Pascua va estrenar el marcador des del punt de penal just abans del descans. A la represa, Sacris i Edgar Doblas, que va fer un golàs, van posar-hi la rúbrica als minuts 49 i 58.